Regnskapstjenester
 
 
 

Regnskapstjenester

Velg din regnskapsløsning:
 • Personlig regnskapsfører som kjenner deg og ditt marked
 • Enkelt regnskap på nett til faste lave priser
 • Hjelp til deg som tar regnskapet selv

Få hjelp til regnskapet

 

Regnskapstjenester til alle typer bedrifter

Omfanget av det som må gjøres på regnskap vil være avhengig av aktivitetene i bedriften din, bransje, størrelse på bedriften og ulike aktivitetssvingninger gjennom året.

Med den kompetansen og fleksibiliteten Azets leverer, får du akkurat det du har behov for av tjenester til enhver tid.

Med våre regnskapstjenester får du enkelt tilgang til tall og rapporter i din personlige nettportal, og løpende oversikt finner du i samme portal.

Våre regnskapsførere og rådgivere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer.

 • Bokføring
 • Avstemminger
 • Fakturering
 • Lønn
 • Rapportering
 • Skatt og MVA
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Årsavslutning med klargjøring til revisor
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning

 

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Din rådgivende regnskapsfører

Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Du får hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre økonomiske analyser kombinert med et skarpt strategisk blikk, sørger for at nødvendige tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe optimalt og ta enda bedre beslutninger.

Vekstbedrift

Er selskapet i vekst?

Det kan være vanskelig å finne riktig bemanning for regnskap og bokføring for selskaper som vokser. Til tider er det nødvending med flere personer som bistår, men dette kan forandre seg raskt. Det er her vår regnskapskompetanse med tilgang på ekstra ressurser kommer inn. Med basis i gjennomarbeidede prosesser, skreddersyr vi oppgaveløsningen for de ulike kundene, slik at du får nøyaktig den regnskaps- og bokføringstjenesten som passer din bedrift akkurat nå. Samtidig er vi en sparringspartner slik at du tar de rette valgene ved utviklingen av bedriften.

Skatterådgivninng
Skatterådgivninng

Skatt og MVA

Mulighetene og fallgruvene innen skatt og moms er mange. Det er mye som må passes på og konsekvensene for feilbehandling kan være store. Bruker du spesialister gjennom Azets vil du være trygg på at dette blir gjort riktig. Vi hjelper mange selskaper med momsoppgjør, skatteregnskap og fradragsregler.

Skatterådgivning

Vi har rådgivere som er eksperter på skatt. For selskaper er det ikke alltid like lett å ha oversikt over de skattemessige konsekvensene. Med våre rådgivere får du trygghet i at det skattemessige overholder lover og regler. De er eksperter på skatt, og gir daglig rådgivning til et stort antall bedrifter.

Full oversikt i din personlige nettportal CoZone

Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. 

Det kan lønne seg å sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang, men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med over 3200 ansatte har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen - nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

Ta kontakt for hjelp til regnskapet

Regnskapstjenester på nett for små bedrifter - SmartAccounting

Ønsker du å gjøre hele eller deler av regnskapet selv – men likevel få støtte fra en regnskapsfører? Da er SmartAccounting den perfekte løsningen for deg. Med SmartAccounting har du kun kontakt med regnskapsfører på nett. Du og regnskapsføreren din jobber sammen på nett og kommuniserer på telefon og email - din egen online regnskapsfører.

Fakturering, rapporter, reiseregning – alt skjer på nett. Glem reisevei og besøk hos regnskapsføreren. Heretter tar du møtet fra kontoret eller hjemmefra når det passer deg.

 

regnskapsfører på nett

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Kurs og seminarer

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer over hele landet. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt og meld deg på

Kurs eksamen

Autorisert samarbeidspartner

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være autorisert av Finanstilsynet. Azets er et autorisert regnskapsførerselskap. Det stiller store krav til kvalitet i vår leveranse. For å sikre alle kravene følges til enhver tid, må alle Azets’ regnskapsførere følge rutinene og prosedyrene i vår egen kvalitetshåndbok. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet.  Les mer om autorisert regnskapsfører.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag