Nyutdannede i Azets
 
 
 

Nyutdannet i Azets

Nyutdannet innen økonomiske fag, lønn, HR eller IT? Har du et brennende ønske om å fortsette å lære og utvikle deg? Kickstart din karriere i et av nordens ledende kunnskaps- og teknologihus.
 

Nytenkende. Personlig. Fleksibel. Teknologisk.

Er dette karakteristikker som beskriver din drømmejobb etter studiene? Da er Azets stedet for deg. Her vil du tidlig få bryne deg på utfordrende oppgaver, få ansvar og muligheter til å påvirke. I vårt robuste kunnskapsmiljø vil du få arbeide med et mangfold av spennende kunder, moderne og fremtidsrettede løsninger, og bidra til å videreutvikle disse. Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!

Finn din karrierevei

Azets har en fleksibel karrieremodell. Vi tilbyr en skreddersydd opplæringsplan til deg som nyutdannet, og du vil få muligheten til å utvikle deg i den faglige retningen du selv ønsker. Enten du ønsker å bli en spesialist på ditt fagområde eller om du vil ha erfaring fra bredden så finnes det muligheter hos oss. Det er opp til deg å gripe mulighetene som byr seg. Flere av våre ansatte har valgt å bevege seg på tvers av de mange avdelingene og fagområdene i organisasjonen. Du kan for eksempel gå fra å jobbe tett med noen av Norges største kjeder til å jobbe kundenært med små bedrifter, eller du kan velge skifte å beite helt. Vi har en fleksibel karrieremodell som gir unike muligheter, og vi vil være en god støttespiller i din utvikling. Hos oss kan du nå så langt du selv vil, men det er dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon som vil være avgjørende for din karriere.

 

 

Azets Life

Hva med å gjøre som to av våre ansatte, Anders og Edvard? De startet karrierene sin hos oss som henholdsvis regnskapskonsulent og junior account manager. I dag jobber de sammen i et av våre satsningsområder, Azets Technology.

“Jeg er en IT-interessert økonom, men hadde ikke sett for meg å jobbe med IT. Da Azets ga meg muligheten, valgte jeg å hoppe i det.”

Klikk her for å lese hele intervjuet med Anders og Edvard i Azets-bloggen. 

      

Vil du bli bedre kjent med oss? Møt oss på et av arrangementene under da vel! 

Karrieredag for økonomi- og IT-studenter

19.03.2020
Høgskolen i Østfold, Halden

Azets deltar på karrieredagen ved Høgskolen i Østfold torsdag 19. mars. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Få med deg vår bedriftspresentasjon eller kom innom oss på stand!

Vi ser frem til å møte deg!

Arrangement avlyst grunnet situasjonen med coronaviruset. 

Bedriftslab - Bærekraft i økonomi og finans

10.03.2020
Trondheim

Næringsforeningen i Trondheimsregionen inviterer til Bedriftslab, og Azets er på plass. I kombinasjon med god mat og drikke på E. C. Dahls Bryggeri, får du mulighet til å jobbe med case relatert til økonomi og bærekraft. Bli bedre kjent med oss gjennom å løse det reelle caset og ved å møte leder for Azets Midt-Norge, Harald Ratchje. 

For påmelding og mer informasjon om arrangementet, se her. Vi gleder oss til å møte deg! 

Karrieredagen Høgskolen i Innlandet

19.02.2020
Lillehammer

Azets deltar på karrieredagen for Høgskolen i Innlandet 19. februar. Her vil vi informere deg som student om måten Azets jobber på, karrieremuligheter og kort om vår rekrutteringsprosess. 

Kom innom vår stand for å finne ut mer om hvordan det er å jobbe i Azets. Vi sees! 

Kurs i Excel på OsloMet

11.02.2020
OsloMet - Storbyuniversitetet

Ikke helt varm i Excel-trøya? Azets holder kurs i Excel 11. februar kl. 14.00-16.00 på OsloMet! Kursholderne vil være Yvonne Tima og Jakob Matthiasen fra kontoret vårt på Skøyen. De bruker Excel mye i sin arbeidshverdag og er derfor godt kjent med dette som arbeidsverktøy. De ser frem til å dele sin kunnskap! 

Vi ønsker deg velkommen!
Obs: Begrenset antall plasser! 

Karrieredagen ved NTNU

06.02.2020
NTNU, Gjøvik

Azets deltar på karrieredagen ved NTNU 6. februar for Økonomi- og logistikkstudenter. Vi informerer om Azets og måten vi jobber på. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om for eksempel hordan det er å jobbe hos oss og hvilke karriemuligheter vi tilbyr.

Kom gjerne innom oss på stand for en prat. Vi forteller deg gladelig mer om Azets! 

Har du spørsmål om karrieremuligheter i Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet, så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema