Regnskapssystem
 
 
 

Visma.net Financials

Med Visma.net Financials får du et skybasert regnskapssystem, utviklet for å gå den digitaliserte fremtiden i møte. Med dette økonomisystemet står du godt rustet til å automatisere og integrere alle dine oppgaver knyttet til økonomi og administrasjon.  

Book en demo 

 
Fleksibelt og fremtidsrettet regnskapssystem
forutsigbare kostnader
Integrasjon

Fremtidsrettet

System som enkelt kan tilpasses dine behov og som er rustet for teknologiske endringer.

Forutsigbare kostnader

Ingen store up-front kostnader og oppgraderinger, kun rimelige og forutsigbare abonnementskostnader.

Integrasjoner

Et kraftfullt og åpent API sørger for gode integrasjonsmuligheter, og en direkte integrasjon mot bank og det offentlige som standard.

Regnskapsløsningen som automatiserer

Bli med på digitaliseringen og før regnskapet inn i en fremtidsrettet løsning. Det er automatiserte løsninger for blant annet mottak og sending av fakturaer. Få full kontroll på kundefordringer, med innebygde purre- og inkasso-løsninger. Alt skjer direkte i økonomisystemet, og man har tilgang på data via alle mobile plattformer. Dette er med på å frigjøre interne ressurser og gir god og oppdatert informasjon rundt selskapets økonomiske tilstand. 

Gjennom eget virke som regnskapsbyrå, har Azets meget god kompetanse på hva som kreves av et økonomisystem, og hvordan man kan effektivisere rutineoppgaver, noe som gir deg trygghet om at dette er systemer som gir verdi i det daglige.

Visma.net Financials er lett å jobbe med og gir deg enkelt innsikt i virksomheten.  Her får du mulighet til å få automatisere arbeidsprosesser slik at bedriften sparer ressurser på selve bokføringen. Bruk systemet til å få bedre beslutningsgrunnlag, mer effektive rutiner og bedre kontroll på virksomheten.

Nøkkelfunksjoner

  • Elektronisk fakturahåndtering
  • Automatisk bankhåndtering
  • Budsjettering
  • Innsikt og rapportering
  • Automatikk i bokføringen

Finn priser og den beste løsningen for din bedrift

Visma.net leveres i ulike pakkeløsninger som er tilpasset bedriften behov. Her får du en oversikt over mulighetene og prisene.

Pakker og priser visma.net

Azets er Visma Certified Partner og selger ulike Visma programvare i sin portefølje. Azets er godt kjent med Visma sine produkter og har solgt programvaren gjennom mange år, både gjennom regnskaps- og lønnstjenestene og som rent programvaresalg.

Årets trainee i partnersamarbeidet gikk til vår egen, Edvard Kvåle Ulla. her kan du lese begrunnelsen for prisen:

"Årets Visma.net Trainee viser gjennom trainee programmet stor læringsvilje og evne som er en forutsetning for å bli en dyktig Visma.net rådgiver. Årets Trainee har også utenom de formelle kursdagene demonstrert at vedkommende ikke er redd for å praktisere teorien de har lært underveis gjennom kundemøter og andre aktiviteter. Vinneren har imponert juryen stort og vi ser et enormt potensiale i personen i årene som kommer. Dette er et talent som flere vil legge merke til fremover og som vi i Visma ser frem til å jobbe tett med i 2019."

Snakk med oss og finn din løsning 

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut det enkle skjemaet under, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag