Landbruksregnskap

Driver du med landbruk kan du trygt overlate administrative rutiner til Azets. Vi skreddersyr landbruksregnskap og lønnsadministrasjon for landbruksnæringen og har også rådgivning rettet mot denne bransjen.

Ta kontakt for landbruksregnskap

 

En hverdag med mindre administrasjon

Den digitale utviklingen skjer med stor kraft og høy fart, og merkes stadig mer i hverdagen. Den gir også deg som er i landbruksnæringen store muligheter. Vår regnskapstjeneste er både enkel og effektiv, samtidig som det gir deg nødvendig oversikt over den daglige driften.

Alle bilag blir håndtert og arkivert digitalt

Fakturaer og avregninger kommer automatisk inn i regnskapet ditt gjennom Azets sitt faturamottak. Skulle noen fakturaer, kvitteringer og andre typer bilag du får på papir fremdeles komme hjem til deg, laster du dem enkelt opp i regnskapet ved å skanne dem, eller ta bilde med smarttelefonen din, eller du kan sende dem i en svarsendingskonvolutt til Azets skannesenter. Bilagene har du enkel tilgang til fra din pc, ditt nettbrett eller mobil. 

Fakturaer fra dine innkjøp kommer til deg for digital godkjenning. Du slipper selv å legge dem inn i nettbanken, men beholder full kontroll på hvilke fakturaer som skal betales.

 

Tilgjengelig på nett - sky

Automatisk kontering – alltid kontrollert

Tjenesten har stor grad av automatisk kontering. Dette effektiviserer regnskapsføringen, og gjør det mye enklere for deg. Uansett vil din regnskapsfører i Azets avsjekke, kontrollere og sluttføre regnskapet hver måned. Regnskapet er løpende oppdatert, og du kan når som helst hente ut informasjon fra regnskapet.

 
CoZone app bilde

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vårt team med spesialister har i flere år samarbeidet med våre kunder i primærnæringen og jordbruket. Typiske ting vi bistår med er skatteplanlegging, avskrivninger og løpende regnskap.

Med elektronisk regnskapsføring er regnskapet til en hver tid oppdatert, og en får en unik mulighet til å tilpasse seg til likviditeten.

  • Løpende regnskap
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Rådgivning
  • Selskapsregistrering
Regnskapsfører hjelp til landbruksregnskap

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap for landbruk? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe: 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.