Karriere i Azets tre personer
 
 
 

Karriere i Azets

Vil du påvirke fremtiden til et utfordrende selskap, hvor du virkelig får muligheten til å utvikle deg?

Da er en karriere i Azets midt i blinken for deg! 

 

Regnskap | Lønn | HR | Teknologi | Rådgivning

 

Hvorfor jobbe i Azets?

Hos oss er du med på en spennende og utviklende reise på tvers av land, fagområder og i forskjellige avdelinger. Vi legge stor vekt på trivsel og utvikling. Både faglig og personlig, sørger vi for å holde kompetansen til våre medarbeidere i kontinuerlig bevegelse. 

Dette mener vi er essensielt for å møte kundenes forventninger og krav i markedet. Vi gjør det vi kan for å legge til rette for at du skal kunne møte disse utfordringene, men det er opp til deg å gripe sjansene som byr seg. Hos oss skaper du din egen karrierevei. 

 

To personer om hvordan jobbe i Azets

Vi jobber moderne

Fremtidsrettede løsninger

Azets er en innovatør i markedet. Vi ligger langt fremme i bruk av automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Dette gjør at vi kan tilby deg spennende utfordringer og muligheten til å jobbe med og videreutvikle bransjens mest fremtidsrettede løsninger.

Utvikle deg hos Azets

Muligheter for utvikling

Våre program for utvikling sørger for at din kompetanse er oppdatert. Vi mener også at samarbeid er nøkkelen til fremgang og derfor involverer vi våre medarbeidere i ulike strategi- og forbedringsprosjekter. Gjennom ulike kundegrupper vil det være variasjon i arbeidshverdagen.

Vi har gode fordeler 

Gode fordeler

Som ansatt hos Azets har du tilgang til vårt fordelsprogram som inneholder ulike rabattavtaler hos diverse kjeder, og som du kan benytte deg av privat. Vi sørger også for at du er godt dekket gjennom våre gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

 

Er du en Azetser?

Vi tror at menneskene er selve hjertet i hvem vi er og hva vi ønsker å oppnå. Vi opptrer med integritet, behandler hverandre med respekt og jobber sammen. På denne måten kan hver og en av oss nå sitt potensiale. Hver eneste kunde får levert tjenester av høy kvalitet og vi er opptatt av at våre kunder skal være ett steg foran. Vi er lidenskapelige når det gjelder å bygge en virksomhet som presterer på lang sikt. 


Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da har kanskje du det som skal til for å bli en Azetser!

Ansatte som jobber sammen

Anette Steinsland_400x400.jpg

Møt et knippe av våre ansatte

"Det jeg liker best med Azets er alle mulighetene innenfor et stort selskap. Til tross for størrelsen på selskapet er det uformelt og korte beslutningsveier."
- Ressursenterleder for Agder, Anette Steinsland.

Les mer om våre ansatte sin karriere i Azets

Kort om Azets 

Azets er Nordens ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger. Våre 3.200 dedikerte medarbeidere, fordelt på over 80 kontorer, betjener flere enn 22.000 kunder innenfor et bredt spekter av bransjer. Azets er i rivende utvikling - og vi har store ambisjoner om å fortsette denne spennende reisen!

Vi tilbyr svært gode muligheter. Våre ansatte kommer fra forskjellige bransjer og har ulik bakgrunn. Uansett om de jobber i Tromsø eller Kristiansand, er ekstroverte eller introverte, er ferske fra skolebenken eller erfarne seniorer - har de alle til felles at de brenner for faget sitt og et sterkt engasjement for våre kunder.

Azets er der du er. Vi har en sterk lokal profil og tilstedeværelse, med mer enn 30 kontorer i de nordiske landene, og over 50 kontorer i Norge.

En oversikt over de norske kontorene våre finner du her.

Ledige stillinger

Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!
Søk på våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad i dag.

Ledige stillinger

Ledige stillinger Azets Norge

Har du spørsmål om karrieremuligheter i Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet, så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema