Karriere i Azets tre personer
 
 
 

Karriere i Azets

Vil du påvirke fremtiden til et nytt og utfordrende selskap, hvor du virkelig får muligheten til å utvikle deg? Da er det slettes ikke utenkelig at en karriere i Azets er midt i blinken for deg. Hos oss står kunnskap sentralt, og vi legger stor vekt på å bygge et godt arbeidsmiljø og en kultur med stor takhøyde – både faglig og personlig.

 

Kort om Azets

Azets er et stort selskap og et av Nordens ledende kompetansemiljøer. Over 3.200 dedikerte medarbeidere, fordelt på over 80 kontorer, betjener flere enn 22.000 kunder innen et bredt spekter av bransjer. Våre kunder tilhører de fleste bransjer. Hovedtyngden er små og mellomstore bedrifter hvor vi gjør regnskap og lønn, men vi har også større kunder og kunder vi gjør andre tjenester for - som for eksempel innen rådgivning og IT. Uansett hva vi jobber med eller hvilket kontor vi jobber på, er målet vårt alltid det samme – å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder. Less hassle, more value.

Hvorfor jobbe i Azets?

Å jobbe i Azets er en spennende og utviklende reise i forskjellige avdelinger, fagområder og land. Med stor vekt på trivsel og utvikling, både personlig og faglig, sørger vi for å holde kompetansen til våre medarbeidere i kontinuerlig bevegelse. Dette mener vi er essensielt for å kunne møte kundenes forventninger og kravene i markedet. Nettopp derfor gjør vi det vi kan for å legge til rette for at du skal møte disse utfordringene, men det er opp til deg å gripe sjansene som byr seg. Hos oss skaper du din egen karrierevei.

Azets er der du er. Vi har en sterk lokal profil og tilstedeværelse, med kontorer på over 50 steder i Norge, i tillegg til mer enn 30 kontorer i de andre nordiske landene. 

En oversikt over de norske kontorene våre finner du her.

 

 

 

Vi jobber moderne

Fremtidsrettede løsninger

I Azets jobber vi moderne. Vi er en innovatør i markedet og ligger langt fremme i omstillingen til bruk av automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Dette gjør at vi kan tilby deg spennende utfordringer og muligheten til å jobbe med og videreutvikle bransjens mest fremtidsrettede løsninger.

Utvikle deg hos Azets

Muligheter for utvikling

Våre program for utvikling sørger for at kompetansen din alltid er på topp. Vi mener også at samarbeid er nøkkelen til fremgang og derfor involverer vi våre medarbeidere i ulike strategi- og forbedringsprosjekter. Våre mange norske og internasjonale kunder gir deg i tillegg masse variasjon og muligheter til å prøve ting du aldri har gjort før.

Vi har gode fordeler 

Gode fordeler

Som ansatt hos Azets har du tilgang til vårt fordelsprogram som inneholder ulike rabattavtaler hos diverse kjeder, og som du kan benytte deg av privat. Vi sørger også for at du er godt dekket gjennom våre gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

 

Er du en Azetser?

Våre ansatte kommer fra mange forskjellige bakgrunner og bransjer. De har erfaring med alt fra regnskap, økonomisk rådgivning, lønnstjenester, HR-rådgivning, salg, IT og ledelse. Uansett om de jobber i Tromsø eller Kristiansand, er introverte eller ekstroverte, er ferske fra skolebenken eller erfarne seniorer, har alle til felles at de brenner for faget sitt og har et sterkt engasjement for våre kunder.

Vi er personlige, nøyaktige og ansvarlige. Dette er selve essensen av jobben vi gjør for våre kunder, og på denne måten bidrar vi til at de når sitt fulle potensial. Og ikke minst, som ansatte i bransjens mest fremtidsrettede selskap jobber vi aktivt med å se nye muligheter - vi er ett steg foran.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da har kanskje nettopp du det som skal til for å bli en Azetser!

 
Ansatte som jobber sammen

Møt våre ansatte

Møt en knippe av våre ansatte og les historiene om deres karriere i Azets.

Les mer om hva våre ansatte sier

Ledige stillinger

Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!
Søk på våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad i dag.

Ledige stillinger

Ledige stillinger Azets Norge

Har du spørsmål om karrieremuligheter i Azets?

Send inn informasjon om deg selv i skjemaet, så hører du fra oss.

 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.