regnskap lønn i Kragerø
 
 
 

Regnskapsfører i Kragerø

Azets har etablert seg i Kragerø gjennom Kragerø Regnskapssenter. Vi støtter selskaper som fører regnskapet selv i eget system. Vi tilbyr også regnskaps- og lønnstjenester med våre egne systemer.  

Ta kontakt for å finne din løsning

 

Azets regnskapskontor i Kragerø

Med fokus på regnskap for bedrifter i nærmiljøet, jobber våre ansatte både ute hos kunder og på vårt eget kontor i Bryggasenteret i Kragerø. Resultatet blir:

 • Oppdatert regnskap når kundene trenger det
 • Regnskap for ulike bransjer og ulike bedriftsstørrelser
 • God kommunikasjon og økonomisk oversikt 

Våre regnskapsførere i Kragerø jobber effektivt i ulike systemer. Vi jobber tett på kundene. Jobber vi ikke på egne systemer, tilbyr vi ulike løsninger for føring i Tripletex. Her er det mange muligheter for samarbeid. Gjennom Azets har kontoret i Kragerø nå blitt en del av Azets sine mer enn 50 kontorer med  regnskapsførere over hele landet.

Kontakt oss i Kragerø

Adresse: Ytre Strandvei 6, 3770 Kragerø

Tel: 35 98 27 00

Anita Wigestrand Herfoss, Avdelingsleder

Kart beliggenhet Azets i Kragerø

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Kragerø har høy kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer. Vi vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg. Vi sørger for å være oppdatert på alle lover og regler og et effektivt samarbeid på lønn.

Regnskap i Tripletex

Mange selskaper har ønske om å føre en del av regnskapet selv i egen programvare. I slike tilfeller, trer våre regnskapsførere støttende til og påser at oppgavene blir gjort riktig, samtidig som de tar seg av mer regnskapsspesifikke oppgaver som månedsavslutninger, avstemninger og rapportering. Det er trygt å ha en regnskapsfører med på laget. Du kan gjøre de enkle og løpende oppgavene selv, samtidig som du har tilgang på et økonomisk fagmiljø. 

Samarbeid med regnskapsfører

Om du fører regnskapet i eget system eller Azets fører i sine systemer, vil vi har verktøyene som gir grunnlag for et optimalt samarbeid der godkjenning av bilag og rapportering foregår på nett.

Om Azets' regnskapsførere i Kragerø

Vi er 7 ansatte og tilbyr tjenester innen regnskap, økonomi og lønn. Vi er lokalisert på brygga i Kragerø. Vi er en gjeng med hyggelige og kompetente regnskapsførere som er genuint opptatt av kundene våre. Vi motiveres av kunder og stiller høye krav til vårt arbeid. Vi fører regnskap for mange små og mellomstore bedrifter i nærområdet i Kragerø, men har også kunder som har tilhørlighet andre steder i landet. Vi er enten hele, eller deler av våre kunders økonomiavdeling.

Vårt fokus er å ha et tett samarbeid med deg som kunde, skape effektive rutiner og lage rapporter som du kan bruke, både i det daglige og som grunnlag for god planlegging. 

Vi har god kunnskap til de fleste bransjer.

Tjenester innen regnskap og lønn:

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Leverandørfakturarer
 • Fakturering til kunder
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Budsjettering og planlegging
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
Les mer om tjenestene her
regnskapsføring

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Kragerø. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.