Regnskapsfører i Fredrikstad
 
 
 

Regnskapsfører Fredrikstad

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med en av våre regnskapsførere.

Få hjelp til regnskap og lønn
 

Få oversikt over tallene og effektiviser driften

Vi hjelper deg med nettopp det. Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder i Fredrikstad og omegn.

 • Du sparer tid og får bedre oversikt
 • Du er sikret et korrekt regnskap og riktig lønnskjøring
 • Du får gode råd basert på dine tall og din virksomhet

Det gjør at du får bedre oversikt, effektiviserer driften og står bedre rustet til å ta gode økonomiske beslutninger. Derfor kan vi påstå at det lønner seg å overlate regnskap og lønn til Azets regnskapsførere i Fredrikstad.

Velkommen til Azets!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Fredrikstad hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-prosesser

Kontaktinformasjon i Fredrikstad

Telefon: 40 00 25 70

Besøksadresse: Dikeveien 16, 1661 Fredrikstad

Postadresse: Postboks 335, 1601 Fredrikstad

Azets beliggenhet i Fredrikstad

Regnskapstjenester

Regnskap

Våre regnskapsførere i Fredrikstad har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 
 

Regnskapstjenester

Lønn

Vi kan lønn! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Fredrikstad hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a. budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Fredrikstad kan sørge for effektiv opfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Fredrikstad

 

Synnøve Hauge Pedersen ved Azets Fredrikstad

 

På regnskapskontoret i Fredrikstad er vi 30 energiske, pålitelige og proaktive medarbeidere med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Blant annet er vi flere med revisjonsbakgrunn.

Vi ønsker å være mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. En god regnskapsfører er nemlig også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Dette kan våre rådgivere og regnskapsførere i Fredrikstad hjelpe deg med.

Kontoret vårt ligger sentralt til mellom Fredrikstad og Sarpsborg - tilgjengelighet er et stikkord for oss.

Velkommen til oss!

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Østfold. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. Vi bemanner i Fredrikstad og omegn.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Østfold

Bemanningsbyrå Kristiansand
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Regnskapsførere over hele landet

I tillegg til vårt kontor i Fredrikstad, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Fredrikstad og områdene rundt gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.