regnskapsfører Egersund
 
 
 

Regnskapsfører Egersund

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Egersund. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere.  

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere i Egersund hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Egersund.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Egersund kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: Areneset 3, 4370 Egersund

Regnskapsfører i Egersund beliggenhet

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Egersund har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har tilgjengelige fagressurser for deg i Egersund. Våre ansatte er 100 % oppdatert på lover og regler og sørger for lønn til rett tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrerådgivning eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
Om oss

Om regnskapskontoret i Egersund

På regnskapskontoret i Egersund har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner.

Velkommen til oss i Egersund.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Egersund får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Egersund hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a.:

 • Budsjett
 • Regnskapsanalyse
 • Årsregnskap
 • Arbeidskontrakt

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til våre regnskapskontorer i Egersund. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Hvorfor er dette viktig for deg som holder til i Sogn? Jo, fordi et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Egersund og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.