Din økonomipartner i Sandvika

Bli mer effektiv og få bedre oversikt over regnskapet og bedriften din. Hos Azets i Sandvika har vi løsningene du trenger.

Få hjelp til regnskap og lønn

 

På Azets-kontoret i Sandvika sitter erfarne regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere klare for å hjelpe bedriften din. 

Med våre nettbaserte løsninger gjør vi samarbeidet med regnskapsfører enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sandvika kombinerer innsikt og erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Hos Azets i Bærum er vi over 30 ansatte. Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, liten som stor, tilbyr vi også tjenester som økonomisk forretningsdrift av eiendom og regnskap og lønn for eiendomsmeglere.

Vi er opptatt av å tilby gode tekniske løsninger både når det gjelder skanning og fakturaflyt, timefangst og reiseregninger til lønn og regnskap samt gode rapportløsninger på nett.

I 2018 flyttet vi fra Billingstad til lokaler sentralt i Sandvika, nær togstasjonen. 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og skatteskjemaer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • Økonomisk forvaltning av næringseiendom
 • Regnskap og lønn for eiendomsmeglere

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker og Bærum har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler.  

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøks- og postadresse: Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika

Anne Heldal Avdelingsleder Azets Bærum

Anne Heldal - avdelingsleder Azets i Asker og Bærum
Telefon: 900 12 333

Regnskapsfører i Bærum Sandvika kart beliggenhet

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Asker og Bærum. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Asker og Bærum

Bemanningsbyrå Kristiansand

"Kriterier for å velge Azets var trygghet, forutsigbarhet, størrelse og det å vite at de alltid er tilstede."

- Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning

Eiendomsforvaltning_kunde_Azets
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Asker & Bærum. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.