Regnskap for ditt enkelt­mannsforetak

Med regnksapsfører på nett får du et ryddig og enkelt regnskap på nett for ditt enkeltmannsforetak. Fakturer selv og la regnskapsfører gjøre resten. Faste lave priser.

 
De fleste enkeltmannsforetak har bokføringsplikt . Vær sikker på at dette gjøres riktig ved å la en regnskapsfører hos Azets gjøre oppgavene. Vi er autoriserte og kjenner oppgavene et enkeltmannsforetak står overfor. Føl deg trygg med et riktig regnskap. Våre regnskapstjenester er nettbaserte og koster fra kr 1.020/måned. Sørg for å fakturere dine kunder, så tar regnskapsfører seg av resten. Du sparer både tid og penger. Våre online regnskapsførere sitter klare til å bistå deg med ditt regnskap.
Erfaren rådgiver
Erfarne rådgivere
Tilgjengelig regnskapsfører
Kommunikasjon via nett
Kompetanse og trygghet
Kompetanse og trygghet
Moderne programvare
Tilgjengelige rapporter

Innhold i regnskapspakken

Prisene baseres på antall bilag og inkluderer:

  • Fortløpende bokføring - Vi bokfører dine bilag slik at du kan være trygg på at ditt regnskap tas hånd om iht. gjeldende regelverk.
  • Terminvis avstemming - Hver to-månedlige termin avstemmer vi regnskapet ditt slik at det blir korrekt. Dersom man i avstemmingen av regnskapet ser at det er differanser som gjøre at regnskapet ikke er riktig, vil eventuelle manglende bilag etterspørres (utenfor fastpris) for å få et avsluttende og korrekt regnskap.
  • MVA-rapportering - MVA-rapport og omsetningsoppgaver som må sendes inn til myndighetene ved termin eller årlig.
  • Valutakonvertering - Bokføring i regnskapet av valutatransaksjoner som går i positiv/negativ retning mot lokal valuta. Dette er for alle bedrifter med transaksjoner i utenlandsk valuta. Dette gjelder blant annet ved kjøp fra utland, salg til utlandet, eller bankkonto i utenlandsk valuta.
  • Rapporter - Rapporter på nett med tall  klikkbar ned på bilagsnivå, kunder, leverandører, resultat, balanse.
  • Digital lagring av regnskapsmateriell - Med korrekt lagring digitalt, kan du kaste alle originale bilag og kvitteringer.

Gjør de kjedelige oppgavene morsom med nettportalen

Alt er lagt opp til at du kan jobbe på nett når det passer deg. Gjennom vår portal CoZone, kan du fakturere dine kunde og godkjenne betalinger. Etter at Azets har sørget for at bilag håndteres på korrekt måte, kan du hente ut tall fra enkle og oversiktlige rapporter som viser informasjon helt ned til bilagsnivå.

Kjapt, enkelt og lystbetont.  

Prispakker - eksempler

Med våre fastpris-løsninger tilbyr vi regnskapstjenester til enkeltmannsforetak og andre små bedrifter som ikke har ansatte. Her er noen eksempler. Oppstartskost for alle nye kunder er kr 1 990. Dette inkluderer kom i gang samtale med gjennomgang av rutiner og oppdragsspørsmål, tilgang til opplæringsvideoer og systemetablering.

abacus priser små selskap uten lønn

Inntil 50 bilag pr. måned
- uten lønn

Regnskap kr 1 020
Systemavgift kr 210*

abacus priser regnskap små selskap men lønn

Inntil 50 bilag pr. måned
- 3 ansatte

Regnskap inkl. lønnslipper kr 2.020
Systemavgift kr 210*

Abacus priser regnskap mellomstort selskap

Inntil 100 bilag pr. måned
- 5 ansatte

Regnskap kr 2.050
Lønn 5 ansatte kr 1.160
Systemavgift kr 210*

* Systemavgift inkluderer tilgang til CoZone  der godkjenning av utbetalinger, oversikt over regnskapet, oversiktlige og fleksible rapporter samt sikker fildeling med regnskapsfører befinner seg.

Alle priser er ekskl. mva.

Sjekk flere priser her

Hvordan bli kunde

Det tar 1-2 virkedager fra du tar kontakt til du er i gang.

 

Fyll ut og send inn skjemaet

Steg 1 bli kunde
Kontakt oss via skjema, telefon eller chat


pil neste steg

Snakk med konsulent og signer avtale

Steg 2 bli kunde
Snakk med konsulent og signer avtale


neste steg pil avtale

Avtal telefonmøte med regnskapsfører

Steg tre bli kunde
Avtal telefonmøte med regnskapsfører

Ta kontakt

Ring oss på 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Vanlige spørsmål

Fakturering kan du gjøre via webfaktura, som er direkte integrert med din online regnskapsfører. Dersom du ønsker å gjøre det meste av regnskapet selv, inkludert all bokføring av inngående fakturaer og ut-/innbetalinger, anbefaler vi at du fakturerer via Visma eAccounting.

Ja, du kan sende faktura på mail til dine kunder både via Webfaktura og via Visma eAccounting. I Webfaktura kan du også sende dine kunder elektronisk faktura (eFaktura).
Vi anbefaler da at setter bort regnskapet til din online regnskapsfører til svært fordelaktige priser. Din online regnskapsfører kan da ta seg av alt av terminoppgaver for ditt firma, og vi vil også bistå deg dersom betaling for dine fakturaer uteblir.
Benytt Azets sitt skanneprogram og skann bilagene på vanlig måte. Når de dukker på skjermen din godkjenner du og sender dem videre til din online regnskapsfører med et enkelt klikk.
Du kan bruke samtlige skannere beregnet for kontor- og hjemmebruk. Minstekrav er satt til en oppløsning på 300 DPI, slik at din online regnskapsfører får ett tilfredsstillende godt bilde til å kunne tyde bilagene.
Remittering vil si at Azets påtar seg å betale regningene til kunden. Dette kan avtales å gjøres ukentlig eller to-ukentlig. Fakturaer godkjennes av kunden før utbetaling.
Med OCR kan du sende faktura med KID-nummer. KID-nummeret definerer hvem det er som betaler og hva betalingen gjelder. Dette gir automatisk oppdatering av innbetalinger, som gjør at kunden kan holde seg fortløpende oppdatert.
Et bilag er hver inngående faktura, utgående faktura, samt hver transaksjon (inn- og utbetaling) via bank.
Ja, en reiseregning regnes som bilag. Det er viktig å fylle ut reiseregningen korrekt. Vi har reiseregningsprogram som hjelper deg med dette.
Ja, dersom du velger pakkene Enkel eller Komplett vil din online regnskapsfører bistå deg i forbindelse med innsending av mva-rapporter.
Du er ikke pliktig til å ha revisor dersom du har et foretak med driftsinntekter under 5 mill. kroner, balansesum under 20 mill. kroner, eller gjennomsnittlig antall ansatte ikke overstiger 10 årsverk. Overstiger foretaket én av disse verdiene er du pliktig til å ha revisjon.
Kravet til egenkapital i et aksjeselskap (AS) er kroner 30.000 (2012). Dette innskuddet kan også benyttes til å betale for etableringskostnader, slik som gebyr til Brønnøysundregistrene.
Her er det to muligheter:
1. Det opprettes en postadresse hvor kunden kan sende fysiske oppsamlede bilag månedlig/tomånedlig og hvor disse blir skannet inn og lastet opp for kunden.
2. Det opprettes et skriv med adresse/mailadresse som kunden leverer til sine leverandører. Disse kan så sende fakturaer til kunden direkte inn i våre systemer uten at kunden involveres.
Elektronisk handelsformat EHF er statens nye format for elektronisk fakturering. Fakturaene sendes i et standardformat gjennom et samkjørt fakturanettverk. Dette gjør det sikrere å fakturere da fakturaen alltid vil nå frem og standardformatet gjør at det er leselig for alle som er knyttet opp til nettverket.