Bemanningsbyrå Sandefjord
 
 
 

Bemanningsbyrå Sandefjord

Azets People AS
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Sandefjord hjelper deg.

Ta kontakt

 

Rett person på rett sted

Gode medarbeidere utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. Å få rett medarbeider inn i organisasjonen er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Derfor er det helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

Vårt bemanningsbyrå i Sandefjord kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Vi bistår bedrifter i Vestfold med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best.

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til Azets People AS!

flere personer kompetanse

Kompetanse
tannhjul
Strukturert og ryddig

kalender planlegging


Spar tid og ressurser

Fleksibilitet piler

Fleksibelt

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

rekruttering kandidater

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

klokke tidsbegrenset vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

pengesekk spare penger nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

nye medarbeidere onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Sandefjord bistår vår erfarne rådgiver Inger deg. Hun kjenner arbeidsmarkedet og næringslivet i Vestfold godt etter mange års erfaring med rekruttering. Samtidig samarbeider hun tett med våre kollegaer på andre avdelingskontor i Norge for å finne de beste kandidatene til din virksomhet. 

Kontoret i Sandefjord har en lang og stolt historie. Avdelingen ble opprettet da Visma kjøpte opp PersonalPartner i 2002 og kan derfor skilte med sterk kunnskap innenfor bemanningsbransjen. Visma ble i 2016 til Azets. I Sandefjord og Vestfold generelt rekrutteres det ofte via byråer, venner eller bekjente og det er et gjennomsiktig arbeidsmarked. Regionen er kjent for å satse og da spesielt innenfor it-bransjen. Flaggskip som Komplett er et stort forbilde på hvordan lykkes. Et annet meget godt eksempel er Jotun som nå river det gamle kontorbygget og satser på å fortsatt beholde hovedsete i Sandefjord med mer enn 1000 ansatte. I Vestfold er det ikke mange bedrifter med over 50 ansatte og det er helt klart en frisk gründerånd som preger regionen.

Azets People har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Sandefjord!

Inger Dodwell Bettum - avdeling Sandefjord

Inger Dodwell Bettum

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 98 21 73 21
E-post: inger.bettum@azets.com

Les mer om Inger
Inger er født og oppvokst i Sandefjord, med utdanning fra BI og med bred jobberfaring fra flere bransjer. Fra 1999 har hun jobbet i bemanningsbyrå, først i Olsten Norsk Personal, så var hun med å starte eget byrå sammen med Gunhild Løkkevol (tidligere Aasmundteit), som siden ble solgt til Visma Personnel, nå Azets People.

Ingers hovedområder er å rekruttere til kunder innen it, økonomi, regnskap, marked og adm. stillinger. I tillegg har hun hatt mange oppdrag innen olje- og offshorebransjen. Hun trekker særlig frem at hennes ansvar for å drifte store deler av lageret til Telefast AS siden deres spede begynnelse i 1999, den gang de het Buy Tele.

"Jeg elsker å jobbe med mennesker i deres forskjellige stadier i livet, se at "barna" mine finner nye hjem og vokser med oppgavene. Etter å ha vært i bransjen i så mange år, opplever jeg nå at barna til mine første jeg ansatte, kommer til meg. Det gleder et "mors" hjerte. Jeg har kommet på rett hylle i livet."

Her finner du oss:

Thorøyaveien 21
3209 Sandefjord

 

Kontoret ligger rett ved sjøen, kun 5 min kjøring fra sentrum. Gratis parkering.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt bemanningsbyrå i Sandefjord? Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

  • Fokus på kvalitet
  • Rådgiver med lang erfaring innen rekruttering og nedbemanning
  • ISO-sertifisert selskap
  • Sterk lokal forankring og god kjennskap til arbeidsmarkedet i Vestfold
Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Kristiansand  |  Oslo  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Østfold