Bemanningsbyrå Kristiansand

Azets People AS
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Kristiansand hjelper deg.

Ta kontakt

 

Hvorfor bruke bemanningsbyrå?

Den riktige medarbeideren til riktig stilling kan være krevende å finne. Men Azets People hjelper deg som søker nye ansatte og deg som er på jakt etter nye muligheter. Prosessene vi gjør er effektive og sikrer deg rett person på rett sted. Vi streber etter å bli kjent med både kunder og kandidater for å finne de beste matchene. Dette gjøres ved kundebesøk, intervjuer av kandidater, testing av kandidater og grundig kvalitetssjekk. 

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Kristiansand treffer du rekrutteringsrådgiver Nina Skeie-Langenes og avdelingsleder Tone Pauschert. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med lang fartstid i bransjen og står klare til å bistå deg og din bedrift ved bemanningsbehov. Azets People Kristiansand ble etablert ved årsskiftet 2017 og dekker hele Sørlandet.

Rådgiverne i Azets People samarbeider tett, også mellom avdelinger og byer, slik at du alltid kan være sikker på at din henvendelse vil bli håndtert av en rådgiver med den erfaringen og ekspertisen du trenger. Alle våre rådgivere er spesialister innen økonomiske og administrative fagområder og har i tillegg egne spesialfelt, blant annet innen HR, salg/marked, kontor/administrasjon, lager/logistikk, prosjektledelse, teknisk personell, web og IT.

Velkommen til vårt rekruttering- og bemanningsbyrå i Kristiansand!

Vi tilbyr rekruttering og bemanning innen følgende stillinger:

 • Økonomi
 • Regnskap
 • Lønn
 • HR
 • Administrasjon
 • Salg
 • Ledelse
 • Teknisk personell

Kontakt våre bemanningsrådgivere i Kristiansand

Tone Andersen Pauschert
Nina Skeie-Langenes

Tone Andersen Pauschert

Branch Manager /
DNV GL Certified Recruiter

Tlf: 90 16 41 44 

E-post: tone.pauschert@azets.com

Les mer om Tone
Tone har bred og tung erfaring innen rekruttering og bemanning på alle nivåer. Hun er DNV GL-sertifisert rekrutterer, samt sertifisert på testverktøyet OPQ32i. Tone har jobbet 10 år i Visma Personnel Oslo, nå Azets People Oslo. Her jobbet hun spesialisert med stillinger innen økonomi, regnskap, lønn, salg og administrasjon. I 2014 flyttet hun til Kristiansand og jobbet noen år som intern rekrutterer av teknisk personell i National Oilwell Varco. Her har hun opparbeidet seg bred erfaring innen rekruttering av teknisk personell, omstilling og karriererådgiving.

Nina Skeie-Langenes

Recruitment Advisor

Tlf: 95 24 90 07

E-post: nina.skeie-langenes@azets.com

Les mer om Nina
Nina har over 9 års erfaring fra bemanningsbransjen, og har jobbet både som personalkonsulent og rekrutteringsrådgiver. Nina har jobbet innenfor de fleste fagområder, og har hatt spesielt fokus på rekruttering og utleie innenfor kontor/administrasjon, lager/logistikk, salg/marked på alle nivåer. Hun har ellers erfaring fra reiselivsbransjen, og har blant annet jobbet som salg og markedsansvarlig i Portal Travel.

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

rekruttering kandidater

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

klokke tidsbegrenset vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

pengesekk spare penger nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

nye medarbeidere onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Her finner du oss:

Dronningens gate 3
4610 Kristiansand

 

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt bemanningsbyrå i Kristiansand? Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.


 
 • Fokus på kvalitet
 • Rådgiver med lang erfaring innen rekruttering
 • ISO-sertifisert selskap
 • God kjennskap til arbeidsmarkedet i Agder
Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Oslo  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Vestfold  |  Østfold