Bemanningsbyrå Bergen - bilde av Bryggen
 
 
 

Bemanningsbyrå Bergen

Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Bergen hjelper deg.

 Ta kontakt

 

Få de beste kandidatene

Vil du ha rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess? Vårt bemanningsbyrå i Bergen hjelper deg. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. Vi hjelper bedrifter i Bergen og omegn.

Hvorfor velge et bemanningsbyrå?

  • Spar tid og ressurser
  • Spar kostnader
  • Få en god og riktig prosess

Å få rett medarbeider inn i organisasjonen er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere er en virksomhets viktigste ressurs. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

I tillegg kan vi utføre personlighets-, fag- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best. Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til Azets People AS!

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

rekruttering kandidater

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

klokke tidsbegrenset vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

pengesekk spare penger nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

nye medarbeidere onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Om byrået i Bergen

Vårt bemanningsbyrå i Bergen består av 3 dedikerte ansatte med bred erfaring innen rekrutteringsfaget. Alle våre rådgivere er spesialister innen økonomiske og administrative fagområder og har i tillegg egne spesialfelt, blant annet innen salg, markedsføring og prosjektledelse, logistikk, HR, web og IT.  Rådgiverne i Azets People samarbeider tett, også mellom avdelinger og byer, slik at du alltid kan være sikker på at din henvendelse vil bli håndtert av en rådgiver med den erfaringen og ekspertisen du trenger.

Under kan du lese mer om våre bemanningsrådgivere i Bergen, deres bakgrunn og spesialfelt.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Bergen!

Dette er våre rådgivere

Hildegunn Stokke, Branch Manager, Avd. Bergen

Hildegunn Stokke 

Branch Manager/
DNV GL Certified Recruiter

Tlf: 93 23 30 02
E-post: hildegunn.stokke@azets.com

Les mer om Hildegunn
Hildegunn er avdelingsleder for kontoret i Bergen og har vært ansatt siden 2011. I tillegg til å lede kontoret, jobber hun operasjonelt innen rekruttering for bedrifter i Bergen & omegn.

Hildegunn har variert og lang erfaring med forretningsutvikling, salgsansvar, personal og markedsføring og har tidligere jobbet i bedrifter som Radio 1 og Target Promotion AS. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi fra OMH Business School (nå Høyskolen Kristiania) og NHH.

Sølvi Hitland, Senior Recruitment Advisor, Avd. Bergen

Sølvi Hitland

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 90 95 10 44
E-post: solvi.hitland@azets.com

Les mer om Sølvi
Sølvi jobber med rekrutteringsprosesser til både faste og midlertidige stillinger innen merkantile funksjoner som økonomi, regnskap, lønn og administrative fagområder. I tillegg har hun spesialkompetanse innen logistikk.

Sølvi har mange års fartstid innen rekrutteringsfaget. Hun har vært ansatt hos Azets siden 2012 og før det jobbet hun i en 3-års periode hos Adecco. Sølvi har 7 års erfaring som butikksjef for en grossistvirksomhet, og før det var hun bedriftsrådgiver, kundekonsulent og selger hos Posten AS i mer enn 20 år.

Hun har høyskolestudier fra BI innen logistikk, markedskommunikasjon og bedriftsøkonomi.

Håkon Klæboe Mathisen, Recruitment Advisor, Bergen

Håkon Klæboe Mathisen

Recruitment Advisor

Tlf: 936 93 679
E-post: hakon.mathisen@azets.com

Les mer om Håkon

Håkon bemanner stillinger innen økonomisk/administrative fagområder. Han jobber både med rekrutteringsprosesser til faste og midlertidige stillinger og ble ansatt i Azets People i 2019.

Med erfaring fra markedsføring, forsikring og utleie av bolig har Håkon tilegnet seg solid kompetanse i ulike bransjer. Han har i tillegg jobbet som selvstendig næringsdrivende innen eiendomsutvikling og detaljhandel. Han har også variert og god erfaring fra forretningsutvikling og salgsvirksomhet i Norden.

Håkon er primært utdannet på Høgskulen i Bergen innenfor økonomi og administrasjon. Han har i tillegg mye kurs og høyskolekompetanse fra Forsvaret innen organisasjon og ledelse. Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale.

 

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning
  • Azets People er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV GL-sertifiserte rekruttere
Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Bergen!

flere personer kompetanse

Kompetanse
tannhjul
Strukturert og ryddig

kalender planlegging


Spar tid og ressurser

Fleksibilitet piler

Fleksibelt

Her finner du oss:

Kanalveien 7
5068 Bergen
Tlf: 40 00 31 90

Ta kontakt med en av våre dyktige bemanningsrådgivere i Kanalveien.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

 

Hildegunn Stokke
Branch Manager/ 
DNV Certified Recruiter
Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Kristiansand  |  Oslo  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Vestfold  |  Østfold