Juridiske tjenester

Som næringsdrivende må du navigere i et omfattende lovverk. Med bred bransjekunnskap og spisskompetanse på forretningsjus gir vi deg oversikt og kontroll.

Ta kontakt for juridisk bistand

 

Juridisk bistand til næringsdrivende og privatpersoner

Magnus Legal samarbeider med Azets og er et forretningsjuridisk advokatfirma som bistår både næringsdrivende og privatpersoner. Vi besitter spisskompetanse innenfor sentrale forretningsjuridiske disipliner – i tillegg til bred bransjekunnskap.

Vi betjener både børsnoterte selskaper, privateide familieselskaper og offentlig sektor.

Virksomheter må forholde seg til et stort og krevende lovverk, både i Norge, i EU og i resten av verden. Lovene omfatter hvordan du skal organisere ditt eierskap, utføre ditt arbeid og hva du skal betale i skatter og avgifter. Lovverket er i stadig endring, og mange opplever at det er nødvendig å få hjelp til å navigere i regelverket. 

Snakk med våre eksperter i Magnus Legal

Christian Fredrik Magnus - advokat
Christian Fredrik Magnus
Advokat - Partner
Tel: +47 982 06 474
Andreas Hennyng - advokat
Andreas W. Hennyng
Advokat - Partner
Tel: +47 971 87 151
Laila Kristjansson - advokat
Laila Kristjansson
Advokat - Partner
Tel: +47 995 31 234
Alf Bakke-Løyning
Advokat 
Tel: +47 415 83 486

Få kontakt med en rådgiver

Finn ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon  40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.